Danska eller svenska sugardaddys – vem är mest intressant?

Frågan är såklart lite konstig, för att både danska och svenska sugardaddys är oerhört intressanta. Omedelbart kunde man väl tänka sig att de svenska sugardaddys har ett litet försprång, och det handlar om att imponera med storleken på grejerna i garaget.

I tidningarna i Danmark kan du läsa att svenskarna kör i större bilar än danskarna och det är kanske orättvis konkurrens mellan danskar och svenskar när du måste imponera med ett fordon. Danska sugardaddys kör såklart inte runt i Toyota Aygo och VW UP men de danska lyxbilar är bara standardfordon i Sverige. I Danmark är det ganska trevligt att glida i en helt ny Passat eller en Volvo V70, i Sverige måste man hitta upp några andra bilar om du vill göra intryck på någon.

Det är självklart att ingen av våra sugarbabes är så ytliga att de väljer sina sugardaddys på storleken på sin bil (storlek spelar ingen roll), men kanske våra svenska sugardaddys ska titta över sundet till de danska tjejerna. Omvänt kan svenska sugarbabes enkelt titta på de danska sugardaddys, med tanke på att det finns många profiler i Danmark, och det är verkligen inte alla som är imponerad av Saab 95 i garaget.

Naturligtvis kan du utesluta alla kontakter med Danmark, men vi skulle vilja bjuda in både våra svenska sugarbabes och sugardaddys/-mamas att öppna upp för Danmark dina sökningar och matchningar. På detta sätt förbättra du dina chanser att hitta precis rätt match.