Grattis, sugardaddy! Du är populär!

Ja, just du som har anmält dig som sugardaddy – om du inte har upptäckt det än då måste vi berätta: Du är eftertraktad! 🙂

SugarDaters® har sajter over hela Europa, i USA – ja, hela världen, men statistiken känns nästan helt upp-och-nervänt när det gäller just Sverige. På stort sett alla andra platser är andelen sugarbabes lite mindre än sugardaddys även om man korrigerar för tid, land och mängd.

I Sverige finns det över 20% fler sugarbabes! Det är siffror som avviker markant från alla andra länder – och gör det så mycket bättre att vara just sugardaddy här.

Kanske du har missuppfattningen att sugardaddy inte är nått som efterfrågas..? Tänk om – här söker många fler sugarbabes än du tror och alla vill ha något olikt: Vissa tycker om enstaka träffar, andra tycker om längre relation… och sen finns det sugarbabes med stake som rakt av vill ha lyx och bortskämning under täcket.

Är du tillräckligt man för bara en av alla dessa tjusiga sugarbabes?