SugarDaters® säger nej!

Han kallas världens mest hatade man och har deporterats från Australien samtidigt som det finns kampanjer som syftar på att han ska nekas inträde i Storbritannien, Brasilien och Kanada.

Vi pratar om Julien Blanc, “expert på dejting” som han kallar sig men hittills har lyckats mest med att provocera och reta upp folk över hela jorden – särskilt kvinnor som han säger sig vara bäst på! Hur man raggar med kommentarer som tx “asiatiska kvinnor tar man bakom huvudet” (plus annat mer vidriga saker) förstår vi inte och är långt från vår uppfattning av respekt mellan män och kvinnor.

SugarDaters® tycker att män gärna får vara män och kvinnor får gärna vara kvinnor och säger NEJ till såna som Julien Blanc – det ska finnas en ömsesidig respekt om man vill ha en trevlig relation. Men man måste också vara ärlig – har man önskemål som är kanske inte stämmer med normen ska man inte gömma för det finns säkert någon annan som tycker likadan. Vi ser det ju här varje dag!

En riktig sugardaddy är uppmärksam, generös och vet hur man skämmer bort sin sugarbabe!

Läs mer