SugarDaters® kommenterar den stora blogg galan och blogg världen!

God fredag alla sugarbloggare!
Vi här på SugarDaters® hoppas att allt är bra med er och att ni laddar upp till helgen med en massa dejter med era Sugardaddies, Sugarbabes, Sugarmoms och Sugarboys.

Någonting som säkert ingen har kunnat missa i Sverige är den stora blogg galan – Finest awards som gick av stapeln på onsdagkvällen. På finest awards befann sig de största bloggarna i Sverige och fick ta emot priser i olika kategorier.
Detta var 6:e gången finest awards arrangerades för att hylla de största bloggarna på internet.

Vi hyllar de mest inflytelserika bloggarna, vad innebär det egentligen? Vi i Sverige firar att dessa – för det mesta tjejer får ohyggligt mycket betalt för att lala runt på stan med märkeskläder och väskor och fika med sina kompisar och sedan skriva några rader om det varje dag.
Vad är den stora attraktionen i hela allt det här? Och varför ska man fira dom? De spenderar några timmar om dagen för att få lite inspiration och skriver sedan ihop några få rader på hemsida samt fyller ut det med bilder (de brukar vara ganska fina) för det inte ska vara så fattigt – SERIÖST!
Hur kan det bli en sådan hyper i Sverige och hur kan så många följa detta? Dessa tjejer är för det mesta bara reklampelare på internet och som blir hyllade för…. för att vara reklam?
Det roliga är också att när sociala medier plockar upp “bloggkrig” alltså när bloggarna skriver skit om varandras bloggar på sina egna med starka åsikter så kan jag lova er att det handlar i 99% av fallen om att få publicitet och därmed fler följare på sin blogg.
Naturligtvis finns det bloggar och bloggare som har en hel del bra på sina bloggar – det är bara inte dom som blir dom största. Personligen tycker jag att blondinbellas blogg är bättre nu när hon skriver om familjelivet än när hon bara skrev om Stureplan.

Men men det är ju naturligtvis bra för dom som kan tjäna pengar och hyllas med galor för att se okej ut.

Oavsett min åsikter så återstår det ett grattis till dom som vann priser på denna Finest Awards show, nedan kan ni se några utvalda vinnare:

Årets nykomling till bloggvärlden vann Aina Lesse

Årets personliga blogg gick till Kissie 

Priset av att vara årets modeblogg gick till Kenza

Årets träningsblogg gick till Hugo Rosas

Någon som trillade på målsnöret till priset av årets inspiratör sociala medier var Zara Larsson för hennes blogginlägg som skapat stora diskussioner över internet angående feminism och jämställdhet. På köpet fick inte Zara Larsson ens komma till galan då hon bara är 17 år enligt nyheter24.se
Istället gick priset till sångaren Molly Sandén.

Puss&kram och hoppas ni har en mysig helg!