Nordisk vs Amerkansk dejting

Glad fredag!

Denna fredag ska vi ta upp hur man möter en partner i Sverige. Sent i förra veckan tog Tv programmet Lindemo i Norge upp hur man möter partners i Norge jämförelsevist med i många andra länder.
I många andra länder såsom USA och Kanada så träffas en kvinna och en man på en plats, kan vara i en korridor, på en gata eller vart som helst och han bjuder ut henne. Så går de ut på dejt och äter middag och dom har flera dejter och många middagar innan dom hamnar på en horzontell linje om man säger det fint.
Medan i Norge och som faktiskt kan relateras till Sverige också, så träffas många par på barer, går hem och hamnar horizontellt och efter det kan det möjligtvist hända att man går på dejter. När man känner varandra tillräckligt väll så händer det att man till och med äter middag tillsammans.
För att äta middag med varandra i Norge och mångt och mycket i Sverige också gör man när man känner varandra bra.

Men så behöver det inte vara, detta är vad som är annolunda när man dejtar på SugarDaters®. SugarDaters® uppmuntar det amerkanska dejtandet! Det ska vara kul att lära känna varandra över middagar, bio eller andra aktiviteter innan man möjligtvis hamnar horizontellt. Dejting på SugarDaters® handlar om att känna sig bekväm i nykert tillstånd och se om man tycker om varandra. Det är inte som krogen där man vaknar upp med dagen-efter ångest och är rädd för att titta över till andra sidan sängen och tänka “vad tusan har jag gjort?”.
Det är inte heller som andra “seriösa” dejting sajter där man försöker hitta någon som man kan garanterat se sig med om 10 år och ska skaffa sig barn med.
SugarDaters® är dejtingsidan utan förpliktelser, utan man med förmåner. Man klär upp sig och träffar sin sugarbabe/sugardaddy och har kul tillsammans. Sugardaddys och sugarbabes dejtar mycket och har ett spännande dejtingliv, man håller kontakten med varandra utan att man påverkas av varenda besult som den andra partnern gör. Mycket dejtande ger även sugardaddyn ett bra tidrum att visa sin personlighet och sin generositet och skämma bort sin Sugarbabe på riktigt.

En sak som man ska tänka på när man är en sugarbabe är att ingen horizontell handling förväntas av dig även om du får gåvor och presenter av din sugardaddy. Sugarbabes är inte prosituterade utan vanliga tjejer som vill ha ett annolunda typ av dejting liv.
SugarDaters® tipsar: berätta hur du vill ha förhållandet innan ni dejtar, då behöver inte sugarbaben känna sig tvungen till någon och Sugardaddyn blir inte besviken.
Allt är på det klara – det är sugardating!
Du kan se hela programmet av Lindomo här! eller bara se ett kort inslag på denna sida, klicka här! (förklaringen om detta är på engelska i filmen)

Ha en fantastisk helg med mycket sugardatande