Jämställdhet i Sverige?

Hej allihopa!

Nu är det måndag och en ny start på veckan – vilket alltid är både kul och ibland jobbigt. I alla fall så denna vecka tänker vi här på SugarDaters® prata mer om oss och hur sugardaters.se står ut i djungeln av dejtingsidor.

Sverige har i många år varit en ledare i vägen mot jämställdhet och mot lika värden. Men hur hårt vi ändå kämpar i Sverige så når vi aldrig riktigt fram till jämställdhet. Senast i förra månden skrev DN en artikel om hur Sverige har tappat första platsen ner till fjärde plats i jämställdhetspositionen enligt Global gender gap.
Bara i våra nya fina regering med feministisk anda i lungorna har under de två senaste valen utökats med mer män. Detta händer inte bara i vår regering utan även i toppositioner i näringslivet. 3/4 av alla börsnoterade företag har män i spetsen, på Sveriges universitet är ca 77% män.
Om vi ska bortse ifrån att ett företag ska anställa den som är bäst till ett jobb – oavsett kön så har kvinnor i Sverige fortfarande ca 17% mindre i lön än män – vilket är detsamma som de senaste 20 åren.

Ja, ni verkar förstå poängen – Sverige är inte jämställt, hur hårt vi än jobbar på det så är vi inte jämställt.

Våra kön gör mycket för vilka vi är och vad vi vill ha i livet. Vi kan se över det hur mycket vi vill med hen-ord, inte lägga speciella leksaker eller färger på våra barn samt att i relationer så ska det inte finnas något som är manligt eller kvinnligt.
Det är här SugarDaters® kommer in i bilden. Vi på SugarDaters® tar fram det undantryckta könsrollerna och återinför dom. Våra löner och jobb är inte jämställda – våra åsikter och drifter är inte dom samma – sluta låtsas och bråka om det och joina lättsamma sugardatingen istället.
I ett sugardating förhållande så är mannen (sugardaddyn) helt enkelt den traditionella gentlemannen som öppnar dörrar, dra ut stolar och betalar notan. För tekniskt och logiskt sätt – om vi kvinnor inte tjänar lika mycket som männen – varför ska vi då betala lika mycket som männen. När nu männen har 17% mer i lön än oss – vad gör det dom att lyxa till det lite extra för sin sugarbabe? – ingenting. Detta har SugarDaters® även visat i och med ökande antal medlemmar för varje dag som går.
Nu kanske du tänker – men vad med de kvinnor som tjänar lika mycket eller mer än män – ja dom har antagligen inte ett behov av att vara sugarbabes men…. då kan de istället bli sugarmamas istället! Vi på SugarDaters® har nog jämnställdhet att vi kan faktiskt sätta kvinnor i den ekonomiskt stabila situationen också.

Disskutionen kan fortsätta hur länge som helst men här kommer vi sätta punkt för idag – du är välkommen att kommentera undertil – ris eller ros – det är bara kul att höra dina åsikter.

p.s. SugarDaters® finns nu som en fan page på facebook, klicka här för att gilla den och be även dina kompisar att gilla den!