Boytoy eller Toyboy – det är frågan!

Vad är egentligen skillnaden mellan en boytoy och en toyboy? Ordern ligger så nära varandra att det kan vara svårt att hålla isär dom men nu ska SugarDaters® berätta vad som är skillnaden!

En toyboy är en yngre man som dejtar äldre kvinnor eller äldre män. Det är precis som för en kvinna som är Sugarbabe men för det motsatta könet helt enkelt. Det är väldigt vanligt att en toyboy är hetrosexuell, homosexuell och bisexuell.

Så vad är då en boytoy? Detta ord uppstod på åttiotalet och användes först av Madonna. Betydelsen av ordet boytoy är väldigt annorlunda ifrån order toyboy. En boytoy har nämligen inget med män att göra utan en boytoy är en kvinna som är sexuellt provocerande mot män och leka med männen. Man skulle kunna säga att Zara Larsson i dagsläget är en boytoy då hon är väldigt provocerande mot män. Det roliga i detta är att Madonna var i sin ungdom en boytoy och nu har hon istället en toyboy!

I dagsläget så är ordern boytoy och toyboy väldigt förvirrade då de båda används för att beskriva en yngre man med äldre kvinnor.

Men nu vet ni det! Det finns en ganska stor skillnad mellan boytoy och toyboy. Det är även toyboys vi vill ha som medlemmar på SugarDaters®!

 

Hoppas ni har en fantastisk dag!