Hur många tidligare sexpartners föredrar SugarDaters® medlemmar?

I en undersökning gjort på SugarDaters® danska blogg så frågade vi våra danska medlemmar hur många sexpartners dom föredrar att deras partner har haft. Resultatet var överraskande!

Tidigare har The Telegraph gjort en liknande undersökning där 8-12 var det optimala numret av sex partners. I deras undersökning så blev man sedd som oerfaren om man hade haft sex med under 10 personer och för erfaren om numret låg på över 20.

SugarDaters® undersökning avslöjar:

Att vara oskuld är en turn-on

I undersökningen på SugarDaters.dk så visade det sig att 10,59% av medlemmarna föredrar om deras partner inte har haft någon sexpartner innan dom. Detta ger naturligtvis fördelen att man kan ”lära upp” sin partner och partnern har inte höga standarder eller förväntningar från innan. Dessutom så skulle det vara coolt att vara sin partners första älskare och se hen vrida sig av njutning för första gången någonsin.

 

6-10 sexpartners är idealet

I undersökningen på SugarDaters.dk så visade det sig att 6-10 partners är det nummer som flest föredrar att deras partner har haft innan dom. 18,82% av de svarande föredrog att deras partner har haft 6-10 sexpartners innan dom. 15,59% svarade att dom föredrog att deras partner har haft 1-5 partners innan dom och 16,86% föredrog att deras partner har haft 11-15  innan dom. Det var väldigt få som föredrog att deras partner har haft 21-40 partners innan dom själva.

 

Erfarna älskare är sexigt

När man tittar på svaren för hur många som föredrog att deras partner har haft 40 eller över innan dom så blir helt plötsligt en ökning. 16,08% av dom tillfrågade har föredragit att deras partner har varit aktiv i sängkammaren med otaligt många partner. Fördelen med att ha en erfaren partner är att de kan det mesta och har framförallt erfarenheten, därför kan de med största sannolikhet tillfredsställa vem som helst. Dom har prövat lite av varje och är oftast öppna för lite roligare och mer spännande sexliv.