Vad du kan göra i Påsk utan en SugarDaddy

Påsken är runt hörnet och vi vill dela med oss av tips på roliga, avslappnade och ovanliga saker du kan göra i påsk! Om du inte har hittat den perfekta SugarDaddyn ännu, varför inte dejta dig själv? då är dessa tipsen perfekta för dig. Du kan inte ens föreställa dig hur mycket glädje, tacksamhet och självkännedom det kan tillföra ditt liv.

Så därför har vi satt ihop topp 10 saker du kan göra i påsk som fokuserar på dig själv och som inte kostar något.

  1. Dra ut kontakten. Nuförtiden är vi alltid uppkopplade och fokuserade på våra datorer, laptops, telefoner och vi har svårt att ens föreställa oss livet utan all teknologi. Så ta tillfället i akt och testa dig själv! Välj ut en dag eller dagar där du drar ut kontakten för alla olika enheter och se hur det funkar för dig. För komihåg, det är du som kontrollerar skärmen – inte skärmen som kontrollerar dig.
  2. Filosofera. Ta tid och se över ditt liv, vad är det i ditt liv som har gått bra på sista tiden och vad är det som inte har gått bra? Vad har du för mål i livet och hur kan du förbättra dom? Ta en stund och reflektera över ditt liv och du kanske hittar några nya insikter som ligger dolda i ditt sinne och när du faktiskt inte har näsan nere i en telefon hela tiden så har du inte tid att se det.
  3. Ta tid. Ta tid och träffa bara dom människor som faktiskt betyder något för dig. Bra tider med dom du älskar, är tid bra spenderat. Oavsett om det är familj, vänner eller någon som du inte har pratat med i lång tid så ta tid i påsk och ta hand om varandra.
  4. Långa bubbelbad. Glädjen ligger i bubbelbad. Istället för att betala en massa pengar för att ta på en spa weekend – skapa ett spa i ditt hem! Så fyll badkaret med vatten och titta på din favoritserie med en flaska vin och bara njut.
  5. Naken. Gör något som du aldrig brukar göra och traska runt i hemmet utan kläder! Tänk på det, har du någonsin lagat mat, suttit på soffan, ätit glass eller popcorn helt naken? Ta av kläderna och ansvaret och njut av friheten! TIPS: det kan vara en bra idé att höja värmen på elementen så du inte blir förkyld.
  6. Lär dig något nytt. Att lära sig något nytt ger dig inte bara nya kundskaper utan även höjer ditt sjävförtroende. Så fundera på vad för ämne du alltid har velat lära dig mer om, oavsett vad det är, utforska och utveckla dig själv.
  7. Läs en bok. Spendera tid med en bra bok. Läs en som du redan har läst och älskar eller gå till en bokhandel eller bibliotek och hitta något nytt. Det är utvecklande för både kropp och knop.
  8. Ta en tupplur. En liten tupplur på eftermiddagen är underskattat men det är bra för ditt sinne och bra för att uppehålla din energi och koncentration. Så ta tid och möt dina vänner, kom hem och ta en tupplur på soffan.
  9. Ligg kvar i sängen. Du har en gyllende chans till att vara lat så ställ ingen klocka, ligga bara kvar i sängen och snooza!
  10. Var med i en tävling. Varför inte göra något annolunda? Ta din tid i påsk och fundera på vad du skulle vilja ändra med din kropp och skriv din historia till SugarDaters®! Vet du inte vad denna tävlingen går ut på? Kolla då in den här #ArtToMasterpiece

Hoppas du har en fantastisk påsk och att du hittar din SugarDaddy här på SugarDaters®!