Två sista finalisterna i tävlingen #ArtToMasterpiece

Vi börjar nå slutet! Vi publicerar nämligen denna måndag de två sista finalisterna i tävlingen #ArtToMasterpiece. Bara en av dessa 9 kvinnor och 1 kille kommer vinna det stora priset på en plastikoperation!

möt våra deltagare från Norge och Portugal.

Ida – Norge

ida

Vi fick en intressant historia från Ida för #ArtToMasterpiece tävlingen som verkligen har gått igenom mycket.  Ida berättar att när hon blev gravid så fick hon depressioner och därmed så gick hon upp 50 kg och det slutade inte där. När hon fick sitt andra barn så blev det dags att göra något åt saken men droppen kom på en flygresa till London, Ida berättar: ”När jag på en flygresa till London fick jag fråga flygvärdinnan om ett extra säkerhetsbälte så kände jag att det inte bara var föremjukande men också gav mig den sparken i rumpan som jag behövde”. Motivationen att bli en bra mamma och att kunna vara delaktig i deras liv gjorde att Ida började träna och tappade över 50kg.

Men det finns fortfarande ett problem som inte kan lösas med andra medel än operation och det är brösten. Efter att ha gått från en f till b kupa så har nu Ida bett om att få delta i SugarDaters® tävling #ArtToMasterpiece med hoppet om att vinna en bröstoperation.

Ida motiverar sitt hopp om att vinna med: ”Att vinna detta hade varit som en ny start och en möjlighet för mig att få komma tillbaka till mitt gamla jag. En ny start och ett nytt liv med nya möjligheter och en självtillit som jag verkligen behöver

 

Ana – Portugal 

ana

Våran portugisiska deltagare i #ArtToMasterpiece tävlingen känner att ärren på hennes rygg förstör hennes liv ”det är inte lätt att glömma mina ärr för att dom är så stora och smärtsamma, därför så behöver jag få bort dom på en gång.” Ana har varit igenom mycket i sitt liv och vid 29 års ålder så är hon rädd för förhållanden på grund av hennes ärr. Vi har mottagit många historier men vi valde denna som finalist för vi blev väldigt rörda av Anas historia. Acnen under hennes pubertet har ändrat hennes liv och tagit hennes lycka så därför ville vi på SugarDaters® ge henne möjligheten att ha ett bättre liv i framtiden.

Ana berättar att vinna denna tävlingen skulle förändra hennes liv och ge henne ett helt nytt självförtroende och självkänsla som har varit borta tills nu.