Vinnarna av tävlingen #ArtToMasterpiece!

Äntligen! Vinnarna av första och andra platsen i #ArtToMasterpiece är utvalda!

 Grattis till Elena som tar första platsen!
elena

 Den unga transgender kvinnan Elena Vikström har vunnit våran tävling med hennes rörande motivering om hur hon var född i fel kropp. Elena är den yngsta personen någonsin i Finland som har blivit diagnostiserat transgender. Elenas dröm har i många år varit att få en mindre näsa och tack vare SugarDaters®, hennes dröm kan komma i uppfyllelse.

”Jag kan inte tro det! Det är min livs önskan som äntligen har gått i uppfyllelse och jag kan få en small liten näsa som jag alltid drömt om. Tusen tack till SugarDaters®!” säger Elena efter att fått höra om hennes vinst.

Elenas dröm

Elena vill att hennes näsa ska sänkas och bli smalare samt göra sina näsborrar smalare.

”Jag har alltid beundrat modellen Victoria Silvstedt och hennes näsa. En plastik kirurg berättade en gång att Victoria och jag har liknande ansiktsstruktur och det sista jag behöver för en perfekt playboy är en smalare näsa och en käk operation” berättar Elena.

Elena har varit instängd i fel kropp i över 18 år. Hon blev diagnostiserad som transgender när hon var 17 år och när hon var 18 så började hon med sex byte operationer i Thailand, som är nummer 1 i världen när det kommer till sex byte.

”Vid 17 års ålder så var jag den yngsta i Finland som har fått diagnosen transgender. Jag la första märke till att något var fel i min kropp när jag var 3 år gammal. Som barn så hoppades jag att det bara var en fånig kostym som jag hade på mig och att den riktiga flickan som jag alltid velat vara var under den. Som tonårig så började jag med att ha en depression och när gymnasiet slutade så bestämde jag mig att jag inte kunde leva mitt liv som en man” säger hon.

Elena har jobbat hårt på hennes mål om att bli en vacker kvinna. Sedan hon var 18 år så började hennes resa mot kvinnlighet med könsbyte och silikon implantat. Senare så var hennes ögonbryn opererade och hon har genomgått hon har även fyllt sina läppar. Näsoperationen hon har vunnit via SugarDaters® har gjort att hon är ett steg närmare hennes ultimata mål.

 

Andra platsen går till…. Vanessa från Sverige, Gratulerar!

vanessa

 Vanessa har blivit tvåa och har mottagit ett pris på 200 euros (ca 1800 SEK). Vanessa är inte nöjd med sin rumpa. Detta har påverkat hennes liv till den grad att när det kommer till närhet så förlorar Vanessa allt självförtroende. Därför så kan dessa pengar användas till den vad hon än önskar.

“Jag är väldigt vältränad och har en väldigt snygg kropp men min rumpa är så platt att det ser ut som min rumpa har dragits ner av gravitation och kommer inte upp igen” säger Vanessa.

Vi här på SugarDaters® hoppas att genom att vinna andra platsen så kommer detta priset gå till en uppsparning till hennes operation eller att hon spenderar pengarna på att skämma bort sig själv. ”Det finns inget sexigare än en kvinna med självförtroende som kan dansa runt naken och hetsa upp sin man och få honom att dyrka henne” säger Vanessa. Vi är övertygade om att Vanessa har styrkan att återfå sitt självförtroende och vi hoppas på att Vanessa dansar runt snart igen!.