Låt oss diskutera konceptet SugarDejting

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är dags att komma tillbaka till jobb eller skola igen efter ledigheten. Med vardagsrutinen kommer även en ökning av medlemmarna till SugarDaters®. Vi här på SugarDaters® vill välkomna alla nya men även göra klart vissa regler och koncept som vi har på våran hemsida åter igen.

Detta är även på grund av hur den allmänna synen är på ett SugarDejting förhållande och som vissa hemsidor så som wikipedia ”SugarDejting” målar upp förhållandet som.

Vi vill göra klart våran synvinkel på SugarDejting och hur våran plattform fungerar.

Så vi börjar från början:

Vad är en SugarDaddy?

En SugarDaddy är en mogen och stabil man som har kontroll över sin vardag och sitt liv. Han har ofta ett etablerat arbete där han har en högre position inom ett företag eller åtminstone har en stabil ekonomi.

En SugarDaddy är i grund och botten alltid en gentleman. När han är på dejt och när han konverserar med en kvinna så är han uppmärksam, lyssnar och berättar gärna och är framförallt charmig. Han har inget emot att öppna dörrar, betala notan eller dra ut stolen för sin dejt. Han är inte heller främmande för att smickra sin dejt och ge henne uppmärksamhet samt gillar tanken på att få skämma bort henne och se till att dela med sig av sina förutsättningar till kvinnan han dejtar.

Vad är en SugarBabe?

En SugarBabe är en vacker och yngre kvinna. Många av våra SugarBabe här på SugarDaters® är till exempel studenter på universitet eller högskola. Hon gillar att spendera tid med en mogen man med en stabil tillvaro. Hon lyssnar och försäkrar sig att mannen hon dejtar har det bra. Många SugarBabes har berättat att många män upplever att dom kan vara mer öppna med en SugarBabe än dom någonsin har varit förut.

Så detta är den generella beskrivningen av vad en SugarBabe och en SugarDaddy är från oss här på SugarDaters®. Det finns även motsvarigheter som Sugarmama och Toyboy där ”SugarDaddyn” är en kvinna och ”SugarBabe” är en man.

Så nu kommer vi till kärnan av detta blogginlägg, när vårat marknadsföringsteam undersöker den generella meningen om SugarDejting och SugarDaters® så kommer oundvikligen frågan angående prostitution upp. Detta är något som vi på SugarDaters® försöker arbeta emot på våran hemsida. Det är ingenting vi stödjer och det är tråkigt att bli ökänd på detta sätt.

Om man tittar på wikipedia under SugarDejting så beskrivs sugardejting som endast en asymmetrisk sexuell relation. Under det senaste året så har SugarDaters® intervjuat medlemmar från olika länder och detta är inte sant. För det första, alla förhållanden ser alltid olika ut så det är väldigt svårt att generalisera en sanning om hur ett förhållande ser ut men utifrån dom uppgifter som vi har fått så stämmer det inte att ett SugarDejting förhållande behöver innehålla något sexuellt. De medlemmar som vi har pratat med så kommer en sexuell relation lika naturligt som i en ”normal” relation dvs. när man känner sig attraherad av varandra och när det kommer som en naturlig del av förhållandet.

Om du har upplevt att en annan medlem gör antydningar om prostitution så ska du genast anmäla detta till support teamet.

Sedan när man pratar om SugarDejting så kommer vi alltid till den ekonomiska biten och våran beskrivning på våran hemsida om att en SugarDaddy ska vara ekonomisk stabil. Om vi tänker ur ett generellt perspektiv på ”normala” förhållanden, är det inte ofta så att man vill ha en stabil relation och en stabil ekonomi? Jo det är nästan alltid det vi eftersträvar i dagens samhälle och även om det inte alltid blir så i en relation så är det vi söker efter. Och är det inte så att män i längre utsträckning tjänar en högre lön än kvinnor? Jo det är så. Så förutsättningarna för att söka efter en mogen man med ett stabilt liv och en stabil ekonomi är inte ologiska.

Och förutsättningarna för att en yngre kvinna som kanske inte har en lika stabil ekonomi och en äldre man med en stabil ekonomi skulle hänga är logisk. För att vara ärlig så händer det oftare i alla typer av förhållanden än vad en vanlig, feministisk svensson skulle vilja erkänna.

Ja så då kommer man till frågan om att ge materiella ting till en annan person som verkar vara något som en general population verkar ha problem med och som även hemsidan Wikipedia tar upp. Om vi tänker såhär då, om du är i ett förhållande med någon och du har mer pengar än den personen, skulle du inte dela med dig av pengar som du har? Skulle du fortfarande tycka att allt ska delas 50/50? Om du är lite ”old fashioned” skulle inte du tycka det är lite romantiskt att ge presenter eller liknande till den du dejtar?  Jo även i vårat feministiska samhälle så gillar vi ändå att ge saker till personen som vi gillar.

Så låt mig då fråga vad är det egentligen som är så fel med SugarDejting kombinationen? Är det för att inte alla söker en relation som slutar med Volvo, villa, vovve och barn?