TÄVLING: ÄR DU “SANTA’S SUGARBABE”?

Kan du redan känna av lite julstämning? Om inte, så vill vi gärna få dig i julstämning genom att annonsera våran nya tävling: SANTA’S SUGARBABE.

Kommer du ihåg när du var liten och fick en julkalender eller om du hade tur så fick du till och med en chokladkalender? Hela december var fylld med förväntan att öppna nästa lucka och få nästa chokladbit.

Vi på SugarDaters® tycker att bara för att du blir äldre så betyder det inte att du inte ska ha en julkalender fylld med söthet. Därför har vi skapat våran version av en julkalender med söta SugarBabes i den.

Visa oss din kreativa sida

Föreställ dig för ett ögonblick att du skulle gå på en dejt med en SugarTomte. Hur skulle du förföra honom? Vilket typ av läppstift skulle du ha? Vad för underkläder skulle du köpa? SugarDaters® skulle vilja ge dig den exklusiva möjligheten att uttrycka din kreativitet genom att bli ansiktet (och kroppen) av våran nya julkalender.

Det fungerar såhär: ta ett kort på dig själv som representerar dig som Santa’s SugarBabe bäst och ladda sedan upp det på del av hemsidan som vi har skapat för denna tävlingen. Du har möjlighet att göra detta till och med den 27 november. Vi kommer att välja de fotona som är vackrast och som är mest kreativa och presentera dessa med jämna mellanrum på SugarDaters®. Det är här som SugarDaddys och SugarMamas kommer in i bilden då de kommer ha möjlighet att rösta på din bild. Den bild som är mest populär och får mest röster kommer att vinna hela tävlingen. Vi kommer att annonsera vinnaren på den 2 Januari.

Som en SugarBabe så borde du redan veta hur du ska sticka ut ur mängden eller hur? Så var sexig och utmanande men samtidigt smakfull eftersom ingen nakenhet är tillåten i denna tävlingen. Du måste även vara 18 år för att delta i tävlingen. Slutligen, tänk också på att dessa bilderna kan användas utanför SugarDaters®, det betyder i både våra sociala medier och i internationella medier. Det behöver inte vara en professionell fotografering så länge som bilden representerar ditt vackra jag och din vision på bästa sätt.

Hitta 3000 € under din Julgran

Oavsett om du har varit en duktig eller en stygg kvinna detta år så är våran SugarTomte väldigt generös. Detta betyder att varje tjej som kommer bli vald till våran julkalender kommer få 100 € och våran vinnare kommer att få en julklapp på 3 000€. Som bonus kommer din SugarDaters® profil få oerhört mycket trafik efter att du har varit i kalendern så du kan välja och vraka mellan SugarDaddys.

Vi tror på din passion och din kreativitet. Så börja posera som om tomten tittar, lycka till! Läs mer om denna tävlingen under sektionen som vi har skapat under “Regler och villkor”.

Om du har några frågor eller funderingar så kontakta gärna karin@sugardaters.se. Glöm inte att följa oss på Instagram, Facebook, Twitter och Google+.

 

Notering! Vi betalar ut priset i Euros, under dagens valutakurs 3000 € är nästan 30 000 Sek och 100 € är nästan 1 000 Sek.