Julkalendern börjar på SugarDaters®!

Nu på söndag så är det första advent och det betyder att du som SugarDaddy och SugarMama får tillgång till SugarDaters® fantastiska julkalender! Varje advent från och med nu på söndag den 27 november till och med den 18 december så öppnas en ny lucka och du får möjlighet att se beundra flera SugarBabes från alla olika länder.

Du som SugarDaddy och SugarMama oavsett om du har ett premium konto eller inte att få tillgång totalt 5 röster. En lucka öppnar varje söndag och stängs efterföljande lördag så du har gott om tid att välja din veckofavorit att lägga din röst på. Under denna vecka har du 1 röst som du kan lägga på din favorit i luckan och komihåg att rösten är låst till veckan så du kan inte använda två röster efterföljande vecka om du ”sparar” rösten.

Men här kommer en liten twist – som du kanske noterade så står det 5 röster ovanför. Det är för att från den 25 december så öppnar vi upp alla tjejerna på samma gång och du får nu 1 extra röst som du får lägga på vem du vill. Du kan till och med lägga rösten på en tjej som du har röstat på förut.

Vinnaren av denna kalender kommer att bli annonserad den 2 januari 2017. Så det är upp till er SugarDaddys och SugarMamas vem som kommer blid vinnaren av kalendern och därmed starta det nya året med extra €3000 i hennes ficka.

 

Vi skulle även vilja tacka alla kreativa SugarBabes som tog sig tid att ladda upp bilder i temat jul till denna tävling och de som har bidragit till att denna tävling har blivit en succé. SugarBabes från hela Europa har laddat upp fantastiska bilder på hur de skulle försöka förföra tomten. Bilder säger verkligen mer än tusen ord.

De tjejer som inte har blivit kontaktade ännu är dessvärre inte blivit utvalda till kalendern vilket kan bero på många olika faktorer såsom bildkvalité, inte tillräckligt kreativa bilder, ej besvarade email från SugarDaters® team eller att det var för många ansökningar från samma land. Vi fick in så många bra ansökningar att vi behövde välja de som var mest kreativa och sexiga av bilderna.

 

Glöm inte att följa oss på Facebook, Instagram, google+ och twitter!