Den nakna sanningen – nakenhet för positiva sexideal!

SugarDaters® medarbetare klädde av sig nakna för att lägga fokus på positiva sexideal!

Vad är grejen?

Just nu så lever vi i tider som uppmärksammar problem runt kvinnans sexualitet som aldrig förr. Men fortfarande så finns det mycket tabu runt kvinnas sexualitet, kvinnor får stämplar och skäms för sin sexualitet. Detta händer i Sverige, detta händer i Europa och det händer runt hela världen.

Det är därför som vi, en internationell grupp av kvinnliga kollegor som arbetar på en dejtingsajt ville uppmärksamma detta på den internationella kvinnodagen. Vi ser genom våra jobb i marketing hur kvinnor blir negativt omtalade i samhället genom media, på nätet och hur våra kvinnliga medlemmar blir omtalade. Kvinnor som ger efter till sina drifter blir betraktade som lättfotade eller att dom ”ber om det” även när män gör samma sak som kvinnor. Vi anser att en kvinna ska ha rätt till sin egen kropp och vad hon vill göra med den utan att bli dömd för det.

Det är därför vi ville ta möjligheten att som privat personer ta ståndpunkt på internationella kvinnodagen med ett meddelande som vi kan stå bakom och som vi tror på. Vi bestämde oss för att på våran fritid göra denna video för att uttrycka fria, medvetna och självsäkra kvinnor som inte ber om ursäkt för hennes val.

Varför oss (och varför vi klädde av oss nakna)

Även om vi jobbar inom marketing så har vi inte gjort denna video för att marknadsföra vårat företag. Vi har främjat iden för att den är mycket viktigare än några finansiella mål eller våra individuella karriärsmål. I videon så är det vi som står är med i videon, det är: våra kroppar, våra röster och meddelanden som vi har skrivit för hand. Vi är extremt glada för att dela den eftersom den blev precis som vi ville ha den: rå, kompromisslös och vacker.

Vi tog av oss kläderna för denna video men vi valde att inte visa våra ansikten. Varför? Därför att denna video inte handlar om oss som individer. Våra kroppar står för kroppar och sinnen för kvinnor över hela världen; vi känner att vi vill berätta en historia som vi är passionerade om och som är större än oss som speciella personer.

#UnapologeticSelf

Lång historia kort, på den internationella kvinnodagen så firar vi våran fria vilja, våra vackra kroppar och våran sexualitet. Det verkar kanske lite kontroversiellt och om det känns som det så betyder det att detta meddelande är värt att sprida. Oroa dig inte för vem du är som kvinna. Be inte om ursäkt för vem du är som kvinna. Detta är för dig och för du inte ska be om ursäkt för att du är dig själv. Glad (varje) kvinnodag.

Om du håller med att kvinnor borde uppskatta och älska sig själva mer för den de är, sluta vänta för godkännande från samhället om hur de borde agera och bara bli accepterade som kvinnor – tveka inte om att ge tummen upp till denna video med detta kraftfulla meddelandet. Det är en liten sak för dig men en stor sak för oss kvinnor runt om hela världen.

#UnapologeticSelf

#WomensEveryDay

YouTube länk

FaceBook Länk